Op naar nog meer newborn baby’s in 2014

Lieve klanten en andere belangstellenden hier op mijn website!
Ik vond dit toch wel een mooie manier om mijn werkjaar af te sluiten… Deze kleine 10-ponder was mijn laatste newborn baby modelletje van 2013

2013 was voor mij een jaar dat in het teken stond van een aantal veranderingen op het fotografie-vlak. Veranderingen waar ik me prettig bij voelde. En waarvan ik hoopte dat mijn bezoekers dat ook konden waarderen.
Om te toetsen of dat ook zo was heb ik de afgelopen maanden een klant-tevredenheid-onderzoek verstuurd. Heel spannend… Maar ben blij te kunnen melden dat zowel het aantal reacties als de waardering die ik kreeg heel positief waren. Voor mij een welkom teken dat ik een goede weg ben ingeslagen!
Daarnaast kreeg ik nog enkele bruikbare tips en suggesties. Één daarvan was om de korting van 10% voor terugkerende klanten te handhaven. (Deze gold voor 2013 ter introductie van mijn nieuwe werkwijze.) Dat doe ik graag! Zeker omdat ik afgelopen jaar heb gemerkt hoeveel ouders opnieuw een bezoekje brengen aan mijn studio.

Ik ben een tevreden en gelukkig fotograaf…
Bedankt allemaal. En natuurlijk alle goeds voor 2014!
newborn baby Isabeau

Meer newborn foto’s tref je aan op de website van Marieke Koudstaal.

Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>