aanpak

Een shoot met de allerkleinsten vraagt een heel speciale aanpak. Feitelijk ligt de regie bij de newborn baby. Natuurlijk kun je tevoren bedenken welke foto’s jullie aanspreken. Maar je kleintje bepaalt uiteindelijk het tempo en welke houdingen we kunnen fotograferen. Wij doen er ondertussen alles aan om het voor je kleintje zo makkelijk mogelijk te maken.

Een shoot met een newborn wordt De newborn fotograaf Marieke aan het werk idealiter gedaan op dag 6, 7 of 8 (maar in ieder geval in de eerste 2 weken). In die periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor we ze slapend in verschillende poses kunnen leggen. Ook heeft je pasgeboren baby dan vaak nog een mooi gaaf huidje.

Het nieuwe huidje, de zachte donshaartjes,vingertjes en teentjes. Alles is mooi aan zo’n mini-mensje.

afspraak

Een shoot inplannen gebeurt natuurlijk onder voorbehoud. Pas als je bevallen bent maken we deze definitief. Hoe lang een newborn-shoot duurt is sterk afhankelijk van hoe je kleintje zich laat plooien. Doorgaans breng je zeker drie uur door in de studio (inclusief tijd voor voeden, wachten tot je uk slaapt etc.). Maar als we langer nodig hebben, dan nemen we die tijd ook gewoon.
Gelijk maar een afspraak inplannen?!
Dat kan door een mail te sturen aan mk@mariekekoudstaal.nl.